COMPACT, LIGHT & LIGHT "TRAVEL" LAPTOP AT A VERY LOW PRICE .. GETTING ???

Είναι εκείνη η στιγμή που βρίσκεσαι κάπου για διακοπές, όπου θέλεις να επεξεργαστείς τη φωτογραφία ή το βίντεο που μόλις τράβηξες για να το ανεβάσεις στα social, να δουλέψεις πάνω σε κάποιο αρχείο Excel, Word ή PowerPoint που σου έστειλε κάποιος συνάδελφος από τη δουλειά με mail (έτσι για να σου χαλάσει λίγο το mood), να διαβάσεις κάποιες έξτρα συμβουλές για το προορισμό που βρίσκεσαι και σου είχαν ξεφύγει στη προετοιμασία σου, ή γιατί όχι και κάποιες νέες ταξιδιωτικές προτάσεις & συμβουλές των Τravel Deal Hunters που θα σου εξασφαλίσουν την επόμενή σου απόδραση.

love laptopΣίγουρα καλό το κινητό, σίγουρα καλό το tablet που πιθανώς να έχεις μαζί σου ΑΛΛΑΑΑΑΑ… Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι θα ευχόταν να έχει μαζί του το λάπτοπ του, με τη μεγάλη οθόνη του, τα windows που έχει αγαπήσει, την περίσσεια ισχύ του.. για να ξεμπερδεύει με τις παραπάνω δουλειές του πιο γρήγορα και ευχάριστα. Όσοι όμως προσπαθούμε να ταξιδεύουμε φτηνά και οικονομικά αποφεύγοντας τις υπερχρεώσεις σε αποσκευές παίρνοντας μαζί μας μόνο τα απολύτως απαραίτητα, γνωρίζουμε ότι είναι σχεδόν αδύνατο να έχουμε μαζί το 15’’ ή το 17’’ αρκετά βαρύ λάπτοπ μας.traveller

Είναι επίσης και εκείνη η στιγμή, που δεν είμαστε σε κάποιο ταξίδι και ακόμα και ο φορητός ή σταθερός υπολογιστής που έχουμε στο σπίτι βλέπουμε ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις μας. (Να δούμε πχ ένα βίντεο που μόλις τραβήξαμε σε 4Κ στα 60 fps με την καινούρια μας action camera πόσο μάλλον να το επεξεργαστούμε για να το δείξουμε στους φίλους μας)

Για εμάς λοιπόν ήταν μονόδρομος. Θέλαμε λάπτοπ με πολύ υψηλές προδιαγραφές και δυνατότητες, να μην κολλάει πουθενά ενώ παράλληλα θα ήταν μικρό σε διαστάσεις, ελαφρύ, με μεγάλη αυτονομία σε μπαταρία και ως deal hunters γενικότερα, στη χαμηλότερη τιμή που θα μπορούσαμε να βρούμε!

Από την έρευνά μας, «πέσαμε» πάνω στην εταιρεία Silicon Tech και αυτό που είδαμε (ιδίως οι τιμές) μας άφησε άφωνους.

silicon tech

Για να μη πολυλογούμε, καταλήξαμε να αγοράσουμε ένα Laptop (Ultrabook βασικά!) DELL με τα εξής χαρακτηριστικά:

  • Eπεξεργαστή Intel i7 pro
  • 16 GB RAM
  • 256 GB SSD σκληρό δίσκο
  • 13’’ οθόνη
  • Aναγνώριση δακτυλικού αποτυπώματος
  • Nfc
  • Yποδοχή για sim card ώστε να έχουμε ίντερνετ παντού και πάντα
  • Πάχος μερικών μόνο χιλιοστών
  • Τεράστια αυτονομία
  • Φωτιζόμενο πληκτρολόγιο

..και πολλά άλλα καλούδια με την εγγύηση της DELL, σε τιμή που πραγματικά ντρεπόμαστε να πούμε (μπορείτε να τις δείτε μόνοι σας here).. πάντως τουλάχιστον 40-50% χαμηλότερη από αντίστοιχα καταστήματα που ψάξαμε τόσο σε Ελλάδα όσο και σε εξωτερικό!

dell

Οι επιδόσεις του μας εξέπληξαν διότι όσο κι αν προσπαθήσαμε να το ζορίσουμε (για να το τεστάρουμε φυσικά!) δεν κόλλησε πουθενά.. ενώ με τις διαστάσεις και το βάρος του θα μπορούμε πλέον να το παίρνουμε μαζί και στα ταξίδια μας.

travel laptopΠως όμως καταφέρνει αυτή η εταιρεία να προσφέρει τέτοια προϊόντα σε τέτοιες τιμές?!!

Η Silicon Tech είναι μια σχετικά καινούρια εταιρεία στο χώρο (ανήκει σε όμιλο εταιρειών αντίστοιχου ενδιαφέροντος) η οποία εισάγει σε τεράστιες ποσότητες πιστοποιημένους φορητούς υπολογιστές άψογης κατάστασης ελαφρώς μεταχειρισμένους κυρίως από την Αγγλία και τη Γερμανία. Εν συνεχεία, αφού τσεκάρει – σετάρει – πιστοποιήσει και η ίδια το κάθε ένα laptop με το εξειδικευμένο προσωπικό της, τα διαθέτει προς πώληση. Αν και στοχεύει κυρίως σε πωλήσεις στο εξωτερικό μέσω του ebay (όπου έχει αποσπάσει πολυάριθμες  κριτικές πέντε αστέρων μόνο) έχουμε τη δυνατότητα να αγοράσουμε και εμείς τα προϊόντα τους.5 star

Εμείς πάντως από όσες κριτικές και συγκριτικά διαβάσαμε, αλλά και  από την προσωπική μας εμπειρία τόσο στην αγορά, στην άμεση after sales εξυπηρέτηση, στην ποιότητα του προϊόντος αλλά και στην τρίμηνη εγγύηση – δέσμευση της εταιρείας για άμεση επιστροφή χρημάτων ή αλλαγή του προϊόντος στην εμφάνιση ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ προβλήματος.. θεωρούμε ότι είναι η καλύτερη επιλογή που μπορεί να κάνει κάποιος traveler -και όχι μόνο- σε πάρα πολύ χαμηλό κόστος, οπότε συστήνουμε ανεπιφύλακτα να γνωρίσετε καλύτερα την εταιρεία και τα προϊόντα της στους παρακάτω συνδέσμους:

Ebay: http://stores.ebay.com/silicontech

Facebook: SiliconTech

Mail: Silicon-tech@hotmail.com

** Οι απόψεις μας είναι καθαρά προσωπικές και δεν είναι προϊόν προώθησης – χορηγίας της εταιρείας

-Αν βρήκατε το άρθρο χρήσιμο ή αν πιστεύετε οτι μπορούμε να βελτιώσουμε κάτι, αφήστε ένα comment- θα το λάβουμε σοβαρά υπόψη και θα μας βοηθήσει να γίνουμε καλύτεροι!

Αλλιώς απλά κοινοποιήστε το <3

One Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed .