WORK WITH US

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας να συνεργαστείτε με τους Travel Deal Hunters!

Είμαστε ο Μιχάλης και η Άννα, το πρώτο ελληνικό Travel Couple που αποφάσισε -εκτός από το να μοιράζεται τις ταξιδιωτικές του εμπειρίες & συμβουλές- να ενθαρρύνει τους αναγνώστες του να ταξιδεύουνε με την εύρεση διάφορων προσφορών αλλά και να τους διευκολύνει με εξατομικευμένες προτάσεις ποιοτικών διακοπών για κάθε budget.

Οι αναγνώστες μας προέρχονται απο διάφορα μέρη του κόσμου, λόγω της διγλωσικότητας του site, με τους περισσότερους να συγκεντρώνονται σε Ελλάδα, Αμερική, Αγγλία, Ιρλανδία, Γερμανία, Ιταλία και Κύπρο.

Μέσω της διαφήμισής μας, σας παρέχουμε εύκολη διείσδυση σε ένα έτοιμο – μεγάλο ταξιδιωτικό κοινό, δημιουργία ηλεκτρονικής “κίνησης” σε όλα τα social media και αύξηση πελατείας. Είναι μία κατάσταση win-win (mutually beneficial) για την εταιρεία σας, για εμάς και φυσικά για τους  μελλοντικούς σας πελάτες!

Μερικά από τα στοιχεία που αποδεικνύουν την ανοδική πορεία του site μας είναι:

 • 15.200 Real Instagram followers
 • 4.300 ακόλουθοι μέσω Facebook
 • 98% απήχηση στο Ελληνικό – ηλικιακό κοινό μεταξύ 25 – 45 ετών
 • 16% engagement rate (υψηλό ποσοστό βεβαιωμένης «δέσμευσης» Instagram followers – 4X από τον αντίστοιχο μέσο όρο-)
 • Με καθημερινή ενεργή παρουσία σε Facebook, Instagram, κ.α.
 • No1 σε σχετική αναζήτηση μέσω google

Σημαντική Σημείωση

Επειδή πρώτα ζούμε και μετά γράφουμε, είναι απαραίτητο να έχουμε μια προσωπική εμπειρία από το προϊόν, ή την υπηρεσία που προσφέρετε και να σχετίζεται -άμεσα ή έμμεσα- με το αντικείμενο του site μας και τους αναγνώστες μας.

Τρόποι Συνεργασίας

Οι παρακάτω τρόποι είναι ένα δείγμα από τα είδη συνεργασιών που μπορούμε να  πραγματοποιήσουμε. Πάρ’ αυτά, είμαστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες – προτάσεις, οι οποίες να είναι κατάλληλες τόσο για το brand σας, όσο και για τους αναγνώστες μας.

-Brand Ambassadorship

Στη περίπτωση αυτή προωθούμε το Brand σας στο site και στους social media λογαριασμούς μας, με σταθερή συνεργασία για χρονικό διάστημα που θα καθοριστεί.

-Sponsored Review/Post

Δοκιμάζουμε και μετά γράφουμε για το προϊόν ή την υπηρεσία σας. Τα reviews και τα sponsored posts είναι η  αυθεντική καταγραφή της εμπειρίας μας και συνοδεύονται με εικόνες ή βίντεο.

-Giveaway

Δημιουργία διαγωνισμού για τους αναγνώστες μας, με giveaway του προϊόντος, ή της υπηρεσίας σας. Η εξαγγελία του διαγωνισμού γίνεται μέσα από τους social media λογαριασμούς μας, όπου αναλαμβάνουμε τα κάτωθι:

 1. Ετοιμάζουμε τους όρους του διαγωνισμού (Όροι & προϋποθέσεις, deliverables σε εσάς κτλ.).
 2. Ανεβάζουμε σε όλους τους social media λογαριασμούς μας των διαγωνισμό για περίπου 10 ημέρες, με σαφή αναφορά της επωνυμίας της εταιρείας σας και λοιπών στοιχείων.
 3. Απαιτητά βήματα για συμμετοχή στο διαγωνισμό (ενδεικτικά: like, share, comment, tag στις σελίδες και των δυο μας, εγγραφή σε newsletters κτλ.)
 4. Υπενθύμιση ανά 2 ημέρες του διαγωνισμού, της επωνυμίας της εταιρείας κτλ.
 5. Μετρήσιμα αποτελέσματα απήχησης της διαφήμισης στο Instagram, mention σε post κτλ.
 6. Ανάδειξη νικητή.
 7. Ευχαρίστηση εταιρείας & παρακίνηση αναζήτησης των προϊόντων ή υπηρεσιών σας.

-Social Media Campaign

Δημιουργία καμπάνιας προώθησης του brand σας στους λογαριασμούς μας στα social media, όπου μπορεί να γίνει επιλογή συγκεκριμένου μέσου, ή συνδυασμός αυτών.

-Διαφήμιση με Banner

Προσφέρουμε τη δυνατότητα ανάρτησης banner σε διάφορα σημεία στο site μας, αρκεί το προιόν ή η υπηρεσία σας να σχετίζεται -άμεσα ή έμμεσα- με το αντικείμενο του site μας και τους αναγνώστες μας, όπως προαναφέραμε.

-Press/Fam Trips

Συμμετέχουμε σε Fam/Press trips είτε ομαδικά είτε private, αναδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο τον εκάστοτε προορισμό μέσα από το site μας και τoυς λογαριασμούς μας στα social media. Περιλαμβάνουμε φωτογραφίες, βίντεο, κείμενα και live stories! (Για την υπηρεσία αυτή, δεν υπάρχει χρέωση παρά  μόνο κάλυψη των εξόδων που απαιτούνται).

Το media kit αλλά και το rate card μας είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που μας τα ζητήσετε.

Μη διστάσετε να επικονωνήσετε μαζί μας για το οτιδήποτε στο e-mail: traveldealhunters@gmail.com ή και σε οποιοδήποτε μέσo κοινωνικής δικτύωσης!

Θα είναι χαρά και τιμή μας να συνεργαστούμε μαζί σας!

Comments are closed.